Kraftur

Soundtheory Kraftur

Mange som har drevet litt med innspilling og mix kjenner til den svært gode equalizeren fra Soundtheory som heter Gullfoss. Nå har de lansert sitt neste produkt, som har fokus på mastering. Navnet Kraftur er hentet fra islands og betyr som vi kan gjette styrke eller energi. Det er en multibandsclipper som skal øke lydnivået på hele mixer, men kan også brukes på grupper eller enkeltspor, samtidig som dynamikken skal opprettholdes.

Soundtheory forklarer hvordan dette fungerer med noe de kaller for triangular blend control, som gir muligheter til fritt å veksle mellom single- og multibånd. Man har tre frekvensbånd (low, mid og high shift) der frekvensene kan velges – i tillegg til justerbare mengder overtoner dvs distortion/saturation. Det er også mulig å presse pluggen, noe som resulterer i tydelig farging («varme») og behagelig forvrengning.

Kraftur retter seg nok først og fremst mot dem som tar sin mastring på alvor. Soundtheory Kraftur finnes i følgende formater AU, VST, VST3, AAX og funker på macOS and Windows. En 14 dagers demo er tilgjengelig, men krever iLok.

Prisen er rabattert fram til 1. september, og er frem til det satt til €67,10 (ca. 700 NOK med dagens kurs).

Les mer hos SoundTheory


Andre nyheter :