sonible_smEQ4

Sonible smart:eq 4

Smart:eq 4 er i flg. Sonible en intelligent equalizer. Det kan sikkert være bra, for det er ikke alltid like smart det vi andre gjør ved mixeren 😉 Sonible har utviklet en rekke verktøy som bruker AI for å hjelpe til med å lage bedre mixer.

Jepp, en av pluggens styrker er at den kan ta hensyn til flere spor samtidig. Antallet kanaler man kan behandle samtidig er 10 stk. Hvis man opplever det som begrensende, kan man jo evt. benytte stems ved mix.

Med muligheten til å behandle mange spor samtidig vil resultatet blir en «renere» mix. Grunnen til dette er at pluggen tar hensyn til frekvensinnholdet i de spor som er inkludert. Prioriteringen gjøres basert på den rekkefølgen de ulike sporene plasseres i. Dermed kan pluggen f.eks. redusere frekvensinnhold på kanaler som litt mindre viktige og fremheve de som trenger det. Det er jo som regel slik man mixer manuelt også, men nå kommer altså «AI to the rescue«.


Her er Sonibles beskrivelse av smart:eq 4

En 30 dagers demo er tilgjengelig. Pluggen finnes for macOS og Windows. Følgende formater er tilgjengelige: VST, VST3, AU og AAX. Ordinær pris er 129 EUR, men introduksjonsprisen er 89 EUR.

Les mer og last ned demo hos Sonible


Andre nyheter :