Om oss

Hjemmestudio.net har vært «på lufta» siden 2004, og består av en løst sammensatt gjeng som drevet med musikk og innspilling av musikk lenge. Det vi har til felles er at vi er interesserte i studioteknikk og innspilling. Vi digger musikk i alle dets former.

Noen av oss har drevet med innspilling på Atari / PC / Mac siden tidlig 90-tall, og har derfor lang erfaring med bruk av datamaskiner til musikkbruk. Nettstedet er ment som en hjelp for de som har lyst til å komme i gang med musikkinnspilling og musikkproduksjon.

Vi har valgt å være produktnøytrale, og forsøker så godt vi kan å være objektive i våre tips, nyheter og anbefalinger. Vi innrømmer at det ikke alltid er så lett, da man jo ofte for eksempel følger mer med på nyheter innenfor de programmene man selv bruker. Det er derfor fint at vi har med folk som har ulik bakgrunn og preferanser.

Vi vil gjerne dele med oss av ting vi har plukket opp underveis, og håper at du finner noe av interesse på sidene våre. Hvis du vil ha kontakt med oss er du velkommen til å bruke vårt kontaktskjema.

Mvh oss på hjemmestudio.net